

بازديد معاون عمراني استاندار گيلان از آزاد سازي سواحل
معاون عمرانی استانداری گیلان از برخورد جدی با متصرفان و متجاوزان به ساحل و حریم دریا خبر داد.
حجت شعبان پور عصر پنجشنبه درحاشیه برگزاری جلسه ستاد آزاد سازی سواحل درجمع خبرنگاران در انزلی اظهار کرد : 272 کیلومتر ساحل گیلان توسط مرزبانی نقشه برداری و پلاک های تصرف شده مشخص شده است .
وی با تاکید براینکه ایجاد دیواره تا نزدیکترین حد به دریا علاوه برتجاوز به بیت المال زیرپاگذاشتن حقوق مردم است تاکید کرد : همگان باید حریم 60 متر دریا را رعایت کرده و هیچکس نباید به خود اجازه دهد ساحل را تصرف و تبدیل به حوزه خصوصی خود کند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت یکپارچه سواحل ایران برای تمام سواحل کشور تعیین تکلیف کرده افزود: در گیلان تنها از حدود 20 درصد از 272 کیلومتر ساحل موجود استفاده شده و در مقایسه با استان هم جوار از سواحل بکری برخوردار است .
شعبان پور افزود: طی برنامه ریزی های جلسه حفظ حقوق بیت المال در حوزه معاونت سیاسی استانداری، مدیریت یکپارچه سواحل دردستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به بررسی و ارزیابی مدیریت یکپارچه با محوریت معاونت عمرانی استانداری و با کمک قوه قضائیه یادآور شد: در جلسه ای با حضور 9 فرماندار شهرستانهای دارای ساحل، برنامه های اجرایی در سه حوزه مدیرکل دفتر فنی ، مدیرکل دفتر امور شهری و مدیر کل امور روستایی بین این فرمانداران تقسیم شد تا ضمن بررسی و ارزیابی در هر شهر، ساخت و سازهای غیر مجاز نیز شناسایی شوند.
شعبان پور با اشاره به تخریب سازه های غیرمجاز و فاقد سند مالکیت در حریم 60 متر دریا خاطرنشان کرد:سازه های دارای سند مالکیت نیز می توانند با تخریب دیوار و با استفاده از سازه های سبک قابل انتقال مانند آلاچیق ها از ساحل دریا بهره برداری کرده و یا در مقام معاوضه با شهرداری برآمده و تهاتر کنند اما در صورت دیوار کردن محدوده در اختیار و زیر پاگذاشتن حقوق شهروندی با آنها مثل متجاوزان رفتار می شود.
وی با اشاره به اینکه برخی در پوشش ایجاد اشتغال اقدام به تصرف و تجاوز به حریم 60 متری دریا کرده اند افزود: هر فردی و تحت هر عنوان شخصیت حقیقی، حقوقی، دولتی و غیر دولتی موظف به تمکین قانون بوده و در صورت تعدی با وی برخورد می شود .
معاون عمرانی استاندار تاکید کرد: دست درازی به حقوق دولت تنبیه داشته و به دستور استاندار با هرکس و در هر مقامی که بخواهد به ساحل و تالاب تعدی و تجاوز کند برخورد می شود.
فرماندارانزلی نیز در این جلسه با اشاره به لزوم تشکیل دیواره جداکننده حریم دریا از حوزه شهر اظهار کرد: با تشکیل ستاد ساماندهی سواحل در شهرستان درگام اول توانستیم سازه های سبک موجود در ساحل غازیان را ساماندهی کنیم .
عبدالصمد صفرنژاد افزود: برای ساماندهی و تخریب سازه های سنگین نیاز به کمک و همراهی دستگاه قضایی است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه درسالهای گذشته مردم برای استفاده از ساحل می بایست به افرادی که هیچ گونه فعالیت مثبتی نداشتند پول پرداخت کنند.
صفرنژاد با اشاره به پتانسیل بالای شهرستان انزلی تصریح کرد: علاوه برتلاش مضاعف مدیران شهرستانی در راستای ایجاد زیباترین ساحل کشور از مدیران استانی نیز انتظار حمایت و مساعدت داریم .
در این جلسه شهردار،مدیران کل محیط زیست، آب منطقه ای، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، شیلات، منابع طبیعی ، نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی و دادستان شهرستان انزلی و جمعی از مدیران این شهرستان حضور داشتند.
استان گیلان دارای 272 کیلومتر نوار ساحلی است که با توجه به جاذبه های طبیعی و گردشگری در سالهای اخیر دست اندازی به ساحل و تعدی به حریم دریا افزایش یافته است
منبع: سايت ايرنا.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر
گزارش تصویری سومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
10 فروردین, 1404گزارش تصویری دومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404گزارش تصویری اولین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404
تصویب تعرفه عوارض، بهای خدمات و سایر درآمدهای 1404...
28 اسفند, 1403