

23 مهر به عنوان روز شهرستان بندر انزلی نامگذاری شد
در جلسه ای که به ریاست امامت جمعه شهرستان بندرانزلی و با حضور مسئولان شهری و مقامات نظامی و انتظامی و برخی معتمدین و چهره های فرهنگی انزلی همراه بود، ۲۳ مهر به یاد حماسه سازان همیشه سرافراز این روز در سال ۵۸ به عنوان روز شهرستان بندرانزلی انتخاب شد.
فرمانده سپاه شهرستان بندرانزلی در ابتدای این جلسه با اشاره به رشادت های ۵ شهید در ...
در جلسه ای که به ریاست امامت جمعه شهرستان بندرانزلی و با حضور مسئولان شهری و مقامات نظامی و انتظامی و برخی معتمدین و چهره های فرهنگی انزلی همراه بود، ۲۳ مهر به یاد حماسه سازان همیشه سرافراز این روز در سال ۵۸ به عنوان روز شهرستان بندرانزلی انتخاب شد.
فرمانده سپاه شهرستان بندرانزلی در ابتدای این جلسه با اشاره به رشادت های ۵ شهید در این روز خاطر نشان کرد: به منظور تجلیل از مقام شامخ این شهدا و همچنین پاسداشت خدمات ارزنده مردم بصیر، ولایت مدار و شهید پرور شهرستان انزلی در طول بیش از سه دهه از عمر پر برکت انقلاب اسلامی، ۲۳ مهر به یاد حماسه سازان همیشه سرافراز این روز در سال ۵۸ به عنوان روز پیشنهادی شهرستان مطرح شده است.
امام جمعه انزلی نیز با بیان اینکه ما هرچه داریم از شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده های این عزیزان است و مدیون آنها هستیم اظهار داشت: مدیون این شهدا هستیم که با رشادت هایشان اجازه ندادند دشمنان ایران اسلامی به اهداف شوم خود دست یابند. باید قدردان زحمات این بزرگان باشیم و در پایان موافقت خود را نیز با این نامگذاری اعلام کرد.
پس از بحث و تبادل نظر به اتفاق آرا مقرر شد که ۲۳ مهر به یاد حماسه سازان همیشه سرافراز این روز در سال ۵۸ و ۵ شهید این واقعه به عنوان روز شهرستان بندرانزلی نام گذاری شود.
در این جلسه تصویب شد در روز چهارشنبه ۲۳ مهر بعد از نماز مغرب و عشا، یادواره شهدای واقعه خونین ۲۳ مهر انزلی در امامزاده غازیان برگزار شود که در چند روز آینده اطلاعیه آن از انزلی کلاب منتشر خواهد شد.
لازم به ذکر است در تاریخ ۲۳ مهرماه ۵۸ اطلاع رسانی نامناسب استانداری گیلان از تصمیمات جدید اتخاذ شده مرتبط با صید، موجبات اعتراض صیادان انزلی به اداره شیلات را فراهم میسازد که تجمع مسالمت آمیز صیادان در مقابل اداره شیلات در نهایت با سوء استفاده ضدانقلاب به واقعه ای خونین و درگیری مسلحانه منتهی میگردد و فضای شهر را ملتهب میسازد.
شهید بهرام گل آور (یکی از بیش از ۴۰۰ شهید بندرانزلی)، که بعدها در دوران جنگ تحمیلی در برابر نیروهای متجاوز و مهاجم فرماندهی گردان ۱۴ صاحب الزمان (عج) را نیز بر عهده داشت، پس از فروکش کردن التهابات ایجاد شده، به همراه برخی دیگر کفن پوش در بین مردم حاضر شده و اقدام به افشاگری علیه دشمن کرده و از امت انقلابی انزلی دعوت به حضور در صحنه میکنند.
پس از این اقدام طوماری از سوی اهالی بندرانزلی به محضر امام خمینی (ره) تهیه و ارسال گردید و مردم انزلی خواستار بازگشت پاسداران انقلاب به شهر بندرانزلی شدند و پاسداران انقلاب اسلامی با استقبال پرشور مردم به شهر انزلی بازگشتند.
شهیدان: علی صیاد رودکار، جعفر سماک، نادر صفایی، محمد تقی شفیعیان و امیر برجی ۵ شهید انزلی در واقعه ۲۳ مهرماه هستند
منبع :سایت انزلی کلاب.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر
گزارش تصویری سومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
10 فروردین, 1404گزارش تصویری دومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404گزارش تصویری اولین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404
تصویب تعرفه عوارض، بهای خدمات و سایر درآمدهای 1404...
28 اسفند, 1403