

جلسه ارایه راهكار فنی كنترل شیرابه با حضور مسئولین شهری و هیات جایكا
صبح دیروز در ادامه فعالیت های جایکا برای نجات تالاب انزلی از معضل شیرابه جلسه ای با حضور مسئولین شهری و اصحاب رسانه در محل دفتر شهردار تشکیل شد ....
صبح دیروز در ادامه فعالیت های جایکا برای نجات تالاب انزلی از معضل شیرابه جلسه ای با حضور مسئولین شهری و اصحاب رسانه در محل دفتر شهردار تشکیل شد.
در ابتدای جلسه شهردار خطاب به خبرنگاران از انها خواست که فضای خبری را در جهت مثبت هدایت کنند وتلاش های جایکا را زیر سوال نبرند وبه این موضوع کاملا علمی نگاه کنند.
در ادامه شهرام توانا مسئول کارخانه کمپوست انزلی طی گزارشی مسیر پیشرفت کار را از ابتدای افتتاح کارخانه تاکنون توضیح داد وی همچنین ریجکت زباله را بزرگترین مشکل دانست و راه کارهای پیشنهادی خود را ایجاد فضای سبز ،زباله سوزی و روش ار دی اف دانست .
همچنین وی مکانیزه نبودن جمع آوری زباله و شیرابه رها شده ،را از دیگر مشکلات دانست و راهکار واگذاری به بخش خصوصی ،جمع اوری مکانیزه همچنین استفاده از مشاوری همچون جایکا را برای این مشکلات برشمرد.
دکتر پنداشته به رسم بین اللملی گزارشی به زبان انگلیسی برای اعضای جایکا ارایه داد و جدیدترین روش های مهار شیرابه در جهان را به زبان علمی توضیح داد.
ازجمله روش بیولوژی ،روش فیزیکال شیمیایی ،روش جدید اکسیداسیون پیشرفته ،روش پنتون ، روش شناور سازی ، روش تصفیه شیمیایی ، روش غشا ، روش پنتون با تابش ،روش پنتون و اوزون
وی با توجه به بار الودگی زیاد شیرابه تالاب انزلی استفاده تنها از یک روش را تقریبا غیرممکن دانست و توصیه به روش ترکیبی کرد.
مهندس غلامرضا رحیمی معاون عمرانی فرمانداری از دیگر مسئولین حاضر در جلسه گفت : شرایط فیزیکی شهرستان انزلی باعث میشود شیرابه بسرعت وارد طبیعت شود و ما فرصت کافی برای جمع آوری در اختیار نداریم .
اقای افشین پورعلی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند استان گیلان گفت : آنچه در حال حاضر ارزشمند است پیگیری شیوه و روش مناسب در کارخانه کمپوست است ، وی با اشاره به بودجه ای که از وزارت کشور برای حل مشکل شیرابه تالاب انزلی در نظر گرفته شده گفت ما در مقابل تالاب انزلی رسالت جهانی داریم و باید به فرزندانمان پاسخگو باشیم .
توموئوآئووکی مشاور ارشد هیات ژاپنی جایکا سوالات فنی مطرح نمود و گفت ما آماده هر گونه مشاوره در این مورد هستیم و طبق جدول زمانبندی هر سه ماه یکبار گزارش کار خود را به استانداری گیلان تحویل می دهیم.
در انتها رضا پورشعبان شهردارانزلی با تشکر از تلاش های مهندس شعبان پور، ورود ایشان را تحولی درمسر احیای تالاب دانست و گفت خط قرمز ما این نیست که من اینجا بمانم خط قرمز ما تالاب است و اینکه به جلو حرکت کنیم و مثبت باشیم.
رضا پورشعبان همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه در تلاش هستیم بهترین روش برای مدیریت معضل شیرآبه اتخاذ شود باید اعلام کرد که اگر شرایط کارخانه کمپوست انزلی به شرایطی مطلوب نزدیک شود و بهبود یابد این کارخانه قابلیت آن را دارد که نه فقط زباله انزلی بلکه پذیرای زباله ی شهرهای مجاور تالاب نیز باشد.
مهندس حسن خسته بند ،نماینده محترم مردم انزلی در مجلس هیات ژاپنی جایکا را همشهری های انزلیچی خطاب کرد و گفت انزلی شهرستان ویژه ای است و تالاب انزلی ،تالاب ویژه ای است که متاسفانه اکنون محل تجمع فاضلاب شهرستان های مجاور شده و شیرابه ای که سی سال در محیط می ماند تالاب را بسیار آلوده کرده است.
وی افزود : اکثر مشکلات بهداشتی مردم شهر بدلیل آلودگی های تالاب است و این مشکل تنها به مردم انزلی ختم نمی شود چون پرندگان مهاجری که در تالاب زندگی می کنند این الودگی را منتشر و به کشور های دیگر منتقل می کنند ، پس این مشکل انزلی ، گیلان و ایران نیست بلکه یک آلودگی جهانی است.
وی در انتها از همه کارشناسان و همچنین از همشهری های ژاپنی که برای نجات تالاب تلاش می کنند تشکر کرد و گفت تمام تلاش خودرا برای حل مشکل تالاب انجام می دهد.
0 نظر
نظر دهید
پاسخ دهید لغو پاسخ
دسته بندی
مطالب اخیر
گزارش تصویری سومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
10 فروردین, 1404گزارش تصویری دومین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404گزارش تصویری اولین شب جشنواره نوروزی شهرداری بندرا...
09 فروردین, 1404
تصویب تعرفه عوارض، بهای خدمات و سایر درآمدهای 1404...
28 اسفند, 1403